USUARI CONTRASENYA

Oferta i demanda de recursos agraris

El portal ofereix als usuaris un "marketplace" per al sector primari de les Illes Balears, en el qual, d'una banda, els propietaris d'extensions agrÓries i/o forestals poden:

  • - Publicar les seves demandes de treballs agraris, que s'han de realitzar en les seves propietats.
  • - Oferir les seves terres per a ser llogades i explotades per tercers.

Per altra banda, els agricultors i professionals del sector primari poden oferir els seus serveis per a realitzar treballs especialitzats i/o explotar extensions agrÓries.

Costumari popular

El costumari popular ofereix una base de dades de coneixement sobre les activitats agrÓries, a travÚs de la qual es podrÓ consultar informaciˇ sobre els cultius i les activitats que es poden realitzar en cadascun dels mesos de l'any, especificant quan Ús la millor Ŕpoca per a realitzar cada acciˇ. Aquesta base de dades ha estat proporcionada per la Conselleria d'agricultura i Pesca en colĚlaboraciˇ amb el CBPAE i abasta totes les Illes Balears. De totes formes, cal remarcar que els usuaris poden no estar d'acord amb algunes dades i informaciˇ que es presenta, per aquest motiu el sistema reserva un espai per a comentaris per tal d'enriquir la informaciˇ amb les experiŔncies dels usuaris.